ПРОЩЕНІ ЛЮДИ ЛЕГКО ПРОЩАЮТЬ ІНШИХ 

Багато людей думають, що Бог зберігає образи. Вони уявляють собі Бога, який сидить на небесах і тільки чекає, щоб стерти людей з лиця землі за будь-яку провину.

Але ось який Бог насправді: « Я Той, Хто стирає провини твої ради Себе, а гріхів твоїх не пам’ятає» (Ісая 43:25). Бог хоче прощати, і Він зробив все необхідне, щоб простити наші гріхи у Христі.

Ще до створення світу, Бог уже планував у Христі пробачити ваші гріхи. Він знає всі ваші неправильні вчинки, які ви ще тільки збираєтеся зробити. Жоден з них не дивує Його! Для всієї провини, яка є у вашому житті, Бог створив план, в якому пропонує вам прощення ще до вашого народження.

Ось чому Бог через Біблію каже: «Тож немає тепер жадного осуду тим, хто ходить у Христі Ісусі не за тілом, а за духом» . Осуд зник через те, що зробив для нас Ісус Христос, – а це мається на увазі безумовне, повне, вічне прощення з ласки і благодаті Божої в житті для кожного з нас. Вам не потрібно страждати або платити за свої гріхи ні зараз, ні в вічності. За все це було сплачено Ісусом Христом. Ви прощені, якщо приймаєте цей дар спасіння від Ісуса.

І як тільки ви визнаєте, що ви прощені, у вас з’являється здатність і сила прощати інших людей.

Вдивіться в себе уважніше, і ви можете побачити егоїзм і гріх. Але найважливіше – це те, як Бог бачить вас. Ви – Його творіння, шедевр, призначений жити для Нього і благословляти інших.

Коли ви дивитеся на це Божими очима, ви бачите прощення, яке тільки Він може дати. Беручи Його прощення у ваше життя, ви зможете запропонувати це прощення й іншим.

Рік Уорен 

 

Опубліковано в категорії: Статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *