Богослужіння 31.03.2019

Перед початком ранкового богослужіння церква завершила молитву за Україну, та за майбутнє її народу. Хор виконав псалом «Тебе Творця світів, просторів», у якому звучав поклик прославити Всевишнього в повній мірі. Приємною подією стало поповнення «Соборної» новими членами: сім’ю брата Олександра та сестри Ірини Дзюбак оголосили перед церквою та звершили молитву благословіння. Після цього група молоді виконала чудовий псалом, розповівши історію та причину його виникнення і написання. Псалом у прекрасному виконанні, прозвучав як нагадування про те, що Господь залишається вірним навіть в найбільших труднощах нашого життя. Сестра Наташа декламувала вірш, я кому знову, наче ехо звучала думка про те, що Небесний отець завжди готовий вийти на допомогу, і варто лише лише звернутися до нього та довірити своє життя. Брат Рубен у своїй проповіді говорив про важливість та необхідність для християнина особистих стосунків з Богом. Псалом «Немає проблеми в житті, щоб Бог не міг рішити», у виконанні хору, додав впевненості та став потіхою для багатьох. Брат Алекс наголосив у проповіді про важливість Слова та Закону Божого у житті християнина. Заключну проповідь говорив брат Юрій із церкви «Божий мир». Вечірнє богослужіння проходило за участі молоді та молодіжного хору помісної церкви. 

Дивитися фото ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *