Неділя 28.07.2019

«Радійте в Господі завсіди, і знову кажу: радійте!» ‭‭(До филип’ян‬ ‭4:4‬) Саме з цього вірша брат Сергій Озеруга розпочав ранкове богослужіння. Впродовж всього зібрання темою проповідей та псалмів була радість та подяка Богу. Іноді в повсякденному житті ми там мало радіємо та славимо Його, не акцентуючи на цьому уваги. Проповідники наводили приклади з Біблії, де ми бачимо як апостоли навіть в складних обставинах прославляли Бога, складали надію на Нього. Як багато братів та сестер переживають обставини які здається зовсім не пов’язані з радістю. Чи зуміємо ми їх підтримати, якщо не бачимо причин для радості у своєму житті? Хор виконував чудові псалми, один із яких прозвучав по особливому: «Я дякую за все». А чи готовий ти це проголосити? Брат Олексій Іваненко у своїй проповіді говорив про те, як добре надіятися на Бога і мати впевненість у тому, що Він нас веде. «Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся!» (Приповiстi‬ ‭3:5‬) Наступний псалом – «Ти наш Бог» – підкреслив всю велич та могутність небесного Отця. У наступній проповіді Назар Зозуля наголосив на тому, що християни є щасливі люди, адже з впевненістю можуть сказати: «Ісус Христос є моїм другом!» І не просто другом, він є тим, для кого немає занадто складних чи безвихідних ситуацій. У заключній проповіді брат Алекс знову нагадав, що у всіх життєвих ситуаціях ми повинні покладатися на Бога, його вірність і продовжувати зміцнюватися у вірі. Будьте впевнені: Він завжди своєчасно виходить на допомогу. Також брат розповідав про принцип «закваски» у житті та діяльності людини. Наприкінці богослужінь була завершена молитва, і всі бажаючі проголосили свої подяки та принесли прохання до Бога.

Дивитися фото ТУТ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *